ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, ηλεκτρολόγων και φανοποιών εξειδικευμένων στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητό σας. 

Η ομάδα των τεχνικών πλαισιώνεται από ικανότατο προσωπικό που θα μεριμνήσει για κάθε ανάγκη σας όπως την εύρεση των κατάλληλων ανταλλακτικών, γνήσιων ή εμπορίου για το αυτοκίνητό σας, τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, την επικοινωνία με την ασφαλιστική κλπ.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

Το συνεργείο μας διαθέτει ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχουμε για εσάς εργασίες υψηλού επιπέδου δίνοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κάνοντας προτάσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με σκοπό την ασφάλειά σας σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ

Επειδή εξίσου σημαντικό ρόλο στο αυτοκίνητο παίζει και η εμφάνιση, έχουμε αναπτύξει ένα άρτια εξοπλισμένο φανοποιείο & βαφείο που αναλαμβάνει από την πιο μικρή γρατζουνιά μέχρι την ολική αντικατάσταση και βαφή του προβληματικού τμήματος. Χρησιμοποιούμε πάντα όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της δουλειάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που σας παραδίδουμε να είναι άψογο. 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Η France Parts Center, by Motor-France, δραστηριοποιείται στην εμπορεία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών & εξαρτημάτων αυτοκινήτων για Peugeot, Renault και Citroen σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης. Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, εισαγωγής κυρίως από τη Γαλλία, ώστε να επιλέξετε αυτά που σας χρειάζονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με πολλές προσφορές.

Σύντομα, όλα μας τα προϊόντα θα διατίθενται και ηλεκτρονικά από το francepartscenter.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ – EVOLUTION SPIRIT

Η Evolution Spirit, βελτιωτικός οίκος της Motor-France, έχοντας επιδείξει καταπληκτικά αποτελέσματα, με πολλαπλά στάδια βελτίωσης και αναβαθμίσεις, θα αναλάβει να αναβαθμίσει το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια είτε εξωτερικά, είτε μηχανικά προτείνοντας λύσεις για οποιοδήποτε αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε όπως αύξηση ιπποδύναμης, βελτίωση κατανάλωσης, ενίσχυση συστήματος πέδησης, τοποθέτηση body kit κλπ.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Το ικανότατο προσωπικό της Motor-France θα φέρει εις πέρας για λογαριασμό σας κάθε διεκπεραιωτική εργασία, όπως να περάσει το αυτοκίνητό σας ΚΤΕΟ, να εκδώσετε κάρτα καυσαερίων, να γίνουν οι απαραίτητες επικοινωνίες με την ασφαλιστική για την πραγματογνωμοσύνη και την είσπραξη των χρημάτων σας σε περίπτωση ατυχήματος ή να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας(γνήσιο, aftermarket ή μεταχειρισμένο).