Πως Δουλεύουμε στην Motor-France

  • Ξεκινήσαμε ως εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων στις γαλλικές μάρκες αυτοκινήτων: Peugeot, Renault και Citroen, αλλά σήμερα αναλαμβάνουμε πλέον όλες τις μάρκες.
  • Γνωρίζουμε και μοιραζόμαστε την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένειά σας όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.
  • Οι εργασίες που παρέχουμε πληρούν τα υψηλότερα standards και το κόστος των εργασιών μας ίσως να μην είναι το χαμηλότερο της αγοράς, είναι όμως σίγουρα το πιο οικονομικό σε συνάρτηση με την ποιότητα και service των υπηρεσιών μας.

Οι Θεμελιώδεις Αξίες Μας

Η ασφάλεια και αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί για όλους εμάς τον πρωτεύοντα ρόλο.

Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία & εμπειρία, καθώς το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας επιλέγεται με προσοχή και επιμορφώνεται συνεχώς.
Η πολυετή εμπειρία μας και η άριστη γνώση μας για το αυτοκίνητο, μας έχουν καταστήσει σε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρία, όσον αφορά το επίπεδο εργασιών.

Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία, παρέχουμε για εσάς εργασίες υψηλού επιπέδου δίνοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κάνοντας προτάσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με σκοπό την ασφάλειά σας σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως: service, βελτιώσεις, αναρτήσεις, ελαστικά, ευθυγραμμίσεις, κλιματισμός (A/C), ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών, διαγνωστικός εξοπλισμός, ηλεκτρολογικές εργασίες, έλεγχος διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, εργασίες φανοποιείου και βαφείου με σύγχρονο φούρνο και άλλα πολλά.

Στεγαζόμαστε σε άνετους, σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους και είμαστε γρήγορα και εύκολα προσβάσιμοι από όλες τις περιοχές της Αθήνας & του Πειραιά.

Σκοπός μας είναι η δική σας άψογη εξυπηρέτηση και η παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία & εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας σε συνδυασμό με τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές.
Η Motor-France δημιουργήθηκε μέσα από μια αγνή αγάπη για το αυτοκίνητο, με στόχο να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Γι’αυτό το λόγο έχουμε δομήσει ένα άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Αυτοκινήτου στελεχωμένο από έμπειρο και ικανό προσωπικό. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη μία και μοναδική μας φιλοδοξία:
Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!
Σταύρος Αράπογλου, Ιδρυτής & Αρχιμηχανικός Motor-France

Οι Εγκαταστάσεις Μας